Wij geloven rotsvast in rendabele innovatie

SMART FARMERS werd opgericht in 2015 in Gent. Een jaar later won het bedrijf de Korte Keten prijs van de stad Gent voor haar concept ‘Urban Smart Farm’. De plannen werden realiteit een en jaar later produceerden de Gentenaars in 2 omgebouwde zeecontainers vissen, microgroentjes en gastronomische kruiden. Smart Farmers ontdekte haar sterkte in de ontwikkeling en bouw van installaties. Vandaag staat het bedrijf er als installatiebouwer en consulent voor de landbouw.

Pascal De Bondt en Bart Kregersman geloven in rendabele innovatie voor voedselproductie en willen boeren hierin ondersteunen. Sensoren en datasystemen bieden precisie, hogere opbrengsten per vierkante meter betalen slimme investeringen terug. Maar ook werken zonder pesticiden en zonder afval is de toekomst. Goed omgaan met onze grondstoffen levert winst op voor een sector met kleine marges.

Smart Farmers nodigt professionals uit voor een bezoek aan haar demonstratie- en onderzoekssite in Gent. Bart en Pascal staan u graag te woord.

Ontdek onze expertise

WENST U MEER INFO OF ADVIES VOOR UW PROJECT?